24 Анализа 03-06-2013

See video

Емисии

25.10.2016 - 16:55
Тема: Дали десницата ќе биде поделена? По осум години, Љубе и Љубчо заедно на избори?
25.10.2016 - 15:02
Тема: Мерки за енергетска ефикасност и пристап до финансии за хотелиерство Гости: Жаклина Стаменкова - управителка на Делта проект Игор Мишевски - менаџер за зелена економија
25.10.2016 - 10:13
Тема: Храната во борба против вишокот килограми Гостин: Цвета Динева - нутриционист
24.10.2016 - 22:05
Гости: Ристо Гуштеров, бизнисмен Мендерес Кучи, бизнисмен и Фијат Цаноски, бизнисмен