24 Анализа 09 01 2017

Имаме мандатар за формирање Влада, дали ќе добиеме нова Влада? Дел од потписниците на Платформата на албанските партии не сакаат да седнат на преговарачка маса со Груевски. Кој ќе ја состави новата Влада и под какви услови? Гости: Бранко Геровски, Плусинфо, Љупчо Поповски, Утрински весник и Назим Рашиди, АлсатМ ТВ

See video

Емисии

22.01.2018 - 19:51
Ја имаме честа да поразговараме со Божо Сушец. Спортски новинар со препознатлив глас за сите оние кои го следат спортот. Сепак, не секогаш бил она што е денес, и еден совет како да не се збогатиш. Ексклузивно интервју на Божо Сушец во Патот до успехот.
22.01.2018 - 17:55
Тема: Нимиц наскоро повторно во Македонија и во Грција, владата ги анализира неговите предлози
22.01.2018 - 17:45
Тема: Хемороиди Гостин: м-р д-р Шенол Тахир-ссци. абдоминален хирург.
22.01.2018 - 14:12
Тема 1: Можни измени во образованието - часот ќе трае 40 минути со одмор од 15 минути Тема 2: Живот на кредити Во 2017 на граѓаните им биле одобрени 2,29 милиони евра кредити Тема 3: Има ли слобода во известувањето на медиумите?