24 анализа - Дали законските измени ќе донесат безбедни лекови за граѓаните?

40 проценти од лековите од паралелен увоз се фалсификувани. Како претходната власт правела бизнис со здравјето на граѓаните? Дали законските измени ќе донесат безбедни лекови за граѓаните? Исповед на пациенти кои примале фалсификуван лек.

See video

Емисии

23.01.2018 - 21:53
Закон за унапредување на јазиците или закон за целосна двојазичност... Нарушена хармонија во меѓуетничките односи и губење на идентитетот на Mакедонија или рамноправност за поглед кон иднината... Што доби, а што изгуби Mакедонија со законот за употреба на јазиците... Во 24 Отворено професори и аналитичари дебатираат – Елка Јачева Улчар, Људмил Спасов, Владо Поповски, Алберт Муслиу...
23.01.2018 - 17:28
Тема: Ласерски третман и лекување на розецеа габични инфекции на ноктите Гости: м-р Наташа Теовска Митревска - спец. дерматолог
23.01.2018 - 17:27
Тема: Самодовербата и влијанието на негативните мисли и емоции врз неа Гостин: м-р Милка Ололоска - психолог, психотерапевт
23.01.2018 - 17:26
Тема: „Моцартови перипетии“ - концерт на Македонската Филхармонија на 25 јануари Гости: Роза Нолчева - продуцент, Горан Муратовски - виолинист, шеф на оркестар на Македонска филхармонија