24 анализа - Ги преплати ли Македонија странските инвестиции?

Со тајни преговори на поранешните министри и странските инвеститори за десет години за субвенции се потрошени се 225 милиони евра. Актуелната влада ќе ги обелодени договорите – опозициската ВМРО-ДПМНЕ – обвинува дека власта влегува во војна со странските инвеститори? Што кријат договорите – и какви ефекти имаа субвенциите? Во 24 анализа дебатираат – Павле Гацов, здружение на даночни советници, Ванчо Узунов – унниверзитетски професор и Фатмир Битиќи - стопанственик

See video

Емисии

25.09.2017 - 21:18
Дебатираме со кандидатите за градоначалници, овојпат од Куманово. Во каков град сакате да живеете? Дали ќе се најде кандидат со визија за следните четири години. Гости: Дритон Сулејмани од Беса, Башким Османи од Алијансата на Албанците и Максим Димитриевски од СДСМ.
25.09.2017 - 21:17
Дебатираме со кандидатите за градоначалници, овојпат од Куманово. Во каков град сакате да живеете? Дали ќе се најде кандидат со визија за следните четири години. Гости: Дритон Сулејмани од Беса, Башким Османи од Алијансата на Албанците и Максими Димитриевски од СДСМ.
25.09.2017 - 17:46
Тема: Започна кампањата за локалните избори 2017, СДСМ со митинг во Битола, ВМРО-ДПМНЕ во Охрид
25.09.2017 - 16:39
Тема: Третман на Алцхајмерова болест. Гостин: д-р Габриела Новотни-спец. невролог.