24 анализа - Ги преплати ли Македонија странските инвестиции?

Со тајни преговори на поранешните министри и странските инвеститори за десет години за субвенции се потрошени се 225 милиони евра. Актуелната влада ќе ги обелодени договорите – опозициската ВМРО-ДПМНЕ – обвинува дека власта влегува во војна со странските инвеститори? Што кријат договорите – и какви ефекти имаа субвенциите? Во 24 анализа дебатираат – Павле Гацов, здружение на даночни советници, Ванчо Узунов – унниверзитетски професор и Фатмир Битиќи - стопанственик

See video

Емисии

13.12.2017 - 19:26
Теми: 1-Недостиг на лекови за лицата со ретки болести; 2- Oд денеска минирање во рудникот „Казандол“ - кои ќе бидат последиците, а кои предностите?
13.12.2017 - 19:24
Теми: 1-Скриена реалност - хомосексуалноста во Македонија; 2- Има ли доволно лекови за лицата со ретки болести?
13.12.2017 - 19:03
Тема: Оваријален карцином (рак на јајчници) Гостин: д-р Владимир Трајковски - спец. гинеколог акушер
13.12.2017 - 15:18
Гостин: Др. Александар Стојановски - сстоматолог, Санте Плус Хоспитал