24 анализа - Ги преплати ли Македонија странските инвестиции?

Со тајни преговори на поранешните министри и странските инвеститори за десет години за субвенции се потрошени се 225 милиони евра. Актуелната влада ќе ги обелодени договорите – опозициската ВМРО-ДПМНЕ – обвинува дека власта влегува во војна со странските инвеститори? Што кријат договорите – и какви ефекти имаа субвенциите? Во 24 анализа дебатираат – Павле Гацов, здружение на даночни советници, Ванчо Узунов – унниверзитетски професор и Фатмир Битиќи - стопанственик

See video

Емисии

13.03.2018 - 14:43
Тема 1: Дали сте за влез во НАТО Алијансата? Тема 2: Кој премиер и кој претседател беше најдобар до сега?
13.03.2018 - 14:41
Тема 1: Дали сте за влез во НАТО Алијансата? Тема 2: Кој премиер и кој претседател беше најдобар до сега?
13.03.2018 - 11:53
Гостин: Еран Катц - автор во областа на меморијата и интелигенцијата
13.03.2018 - 11:51
Гости: Мартин Ангелов - натпреварувач и претставник на Мауи Таи академија и Илија Лазаревски - спортист и натпреварувач