24 анализа - Кој ќе ги решава проблемите на жителите во општина Кисела Вода?

Раскопани улици и тротоари, проблеми со водовод, а во некои населени места и со канализација. Темелковски или Тaрчуловски – кој ќе ги решава проблемите на жителите во општина Кисела Вода? СДСМ го освои Советот во општината, а води и во трката за градоначалник. Дебата со кандидатот за градоначалник на Кисела вода, Филип Темелковски од СДСМ

See video

Емисии

22.02.2018 - 20:10
Тема: МИОА: Јавната администрација мора да се преброи во следните три месеци
22.02.2018 - 16:08
Тема: „Влијанието на гените врз правилната исхрана" Гостин: Марина Релушкоска-дипл. нутриционист и Сања Механџиска-м-р по молекуларна биологија.
22.02.2018 - 11:11
Гостин: Шабан Трстена
22.02.2018 - 10:39
Гости: Јасмина Лопез и Ѓорѓи Атанасов