24 Анализа - Владиниот воз тргна - Кој ќе стигне до Илинденска 2?

Платформа за да нема Влада, алиби за неможноста Груевски да ја состави Владата или пак вовед во нова криза и нови избори? Ќе добие ли шанса Зоран Заев да прави Влада? Гости: Александар Кржалоски МЦМС, Бојан Маричиќ МЦЕО, Рамадан Рамадани колумнист во „Фокус“.

See video

Емисии

26.06.2017 - 22:10
Македонија усвои акциски план за реформи. Итни промени во судството, медиумите, регулаторните тела и институциите. Што договорија Заев и Хан? од утре европски експерти доаѓаат во земјава. Реформите почнуваат. Дали Европската унија, наесен ќе ја отстрани условената препорака за Македонија? Во 24 анализа Тренд на дебата со Бујар Османи, вицепремиер за евроинтеграции и аналитичарите Малинка Ристова и Александар Кржаловски од МЦМС
26.06.2017 - 18:59
Втор дел од разговорот со актерот на Европа, Јоана Поповска... За нејзината посветеност на театарот... За колегите кои глумат надвор од сцената... За разочарувањата... Овој пат до успехот бил долг и тежок...
26.06.2017 - 17:18
Средба Заев-Хан: Македонија отвора важен процес за евроатланските интеграции
26.06.2017 - 11:23
Гости: Владимир Булатовиќ, извршен уредник на порталот „Екипа“ и Зоран Стратев, координатор на младинските фудбалски национални селекции