24 анализа - За што ќе се искористи еврообврзницата?

Издадена еврообврзница од половина милијарда евра... Освен за отплата на стари долгови, за што ќе се користат останатите пари? Минималната плата се зголеми, ќе повлече ли тоа раст и на останатите плати? Во 24 Анализа, гостуваат, Марјан Петрески, универзитетски професор, Анѓел Димитров, Организација на работодавачи и Горан Трајков, активист за работнички права.

See video

Емисии

23.01.2018 - 00:45
Фронтмените на Шарената револуција еден спроти друг... Пратеникот Павле Богоевски ослободен од кривично гонење, левичарот Здравко Савевски ќе одговара пред суд... Дали политиката повторно ги вмеша прстите во судството... Некогашни соборци за демократија и еднаквост пред законите – сега со спротивни ставови и позиции... Пратеникот Павле Богоевски и Здравко Савевски, политиколог, член на Левица...
22.01.2018 - 19:51
Ја имаме честа да поразговараме со Божо Сушец. Спортски новинар со препознатлив глас за сите оние кои го следат спортот. Сепак, не секогаш бил она што е денес, и еден совет како да не се збогатиш. Ексклузивно интервју на Божо Сушец во Патот до успехот.
22.01.2018 - 17:55
Тема: Нимиц наскоро повторно во Македонија и во Грција, владата ги анализира неговите предлози
22.01.2018 - 17:45
Тема: Хемороиди Гостин: м-р д-р Шенол Тахир-ссци. абдоминален хирург.