24 Интервју со Трио џентлмен

Ако се прашувавте каде се џентлмените, ние ги имаме во трио.. Како ги прифаќа публиката? Трио џентлмен во 24 Интервју

See video

Емисии

23.04.2017 - 23:17
Гордана Нацева и Андреа Лекиќ
22.04.2017 - 18:49
Како изгледа долгиот процес на едно графичко дело, имавме можност да ни го презентираат студентите од Факултетот за ликовни уметности и нивниот ментор.
22.04.2017 - 13:48
22.04.2017 - 00:58
Уметничка критика реалност или хипокризија во нашето денешно општество... Дали политиката ги отру и онеме вистинските уметници... Делата на Станиславски, Јонеску, пресликани во нашето совремие... Реалноста прикажана преку престава-дали е ѓаволски тешко да се отслика денешнината која ја битисуваме кичот и шундот во уметноста (музичката, ликовната, театарската) се качија на пиедесталот и ги урнисаа вистинските уметнички вредности и воопшто вредносниот систем во земјава... Дебатираме со новинарот Ѕвездан Георгиевски, актерот Висар Вишка и поетот Дарко Лешоски