24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

20.03.2018 - 11:54
Гости: Сеида Бегановиќ и Добрин Коцев - поети
20.03.2018 - 11:42
Гостинка: Марија Богоевска
20.03.2018 - 11:40
Гостинка: Дора Попова - Узуновски - психолог, психотерапевт
20.03.2018 - 01:36
Кој и како ги банкротираше дел од општините – За што се трошеа пари на локално ниво - дел од општинските сметки под блокада... Дали новиот кредит од 120 милиони евра е само акутно решение за хроничен проблем? Кога општините ќе ги подмират долговите кон фирмите? Ќе има ли одговорност за градочаниците кои недомаќински ги трошеле парите на граѓаните? Градоначалниците – Аце Коцевски, Велес, Арбен Таравари, Гостивар, Митко Јанчев, Кавадрци и Стефан Богоев – Карпош