24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

27.05.2017 - 17:10
Денеска препорачуваме да бидете сити, во спротивно оваа емисија ќе ви отвори апетит... Може и ќе ве инспирира да подготвите една поинаква кујна... Во 24 интервју ни гостува гастроном од Далмација, Марсел Шкарица.
27.05.2017 - 14:49
26.05.2017 - 23:38
Владата се крчка, преговорите запнати кај БЕСА, преговара ли Билал Касами за да не се договори, колку барањето за редефинирање на државата е кваката која ќе ја однесе БЕСА во ВМРО-ДПМНЕ? Што ќе добие, а што ќе изгуби Ахмети од старо – новото партнерство со СДСМ? Колку неговиот дрим тим ќе ја врати ДУИ на победничкиот колосек пред локалните избори во октомври, колку ќе успее мандатарот да ги задоволи 10-годишните опозициски апетити на неговите сопартијци? Во 24 Анализа гостуваа Никола Дујовски,Владимир Божиновски и Газменд Ајдини.
26.05.2017 - 20:05