24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

26.05.2017 - 18:40
Гостин: Велиан Јагев - ЈП Паркови и зеленило
26.05.2017 - 16:31
Тема: Скршеница на колк Гостин: д-р Антонио Гавриловски-спец. хирург ортопед
26.05.2017 - 11:50
Дали истрагата за перење пари во која првоосомничен е лидерот на ВМРО-ДПМНЕ води кон целосна разврска на политичката криза или кон нови кризи... Сомнителни имотни листови, пари на рака, дали финансирањето на политичките партии е извориште на корупцијата... Во Отворено за оваа тема зборуваа Зоран Јачев, Висар Адеми, Драган Малиновски.. Специјален гостин поранешниот хрватски претседател Ивица Јосиповиќ.
25.05.2017 - 19:04
Тема: Колку граѓаните прават разлика помеѓу употребата на државните, партиските и или верските симболи