24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

20.07.2017 - 16:53
Тема: Дискусхернија Гостин: Тоше Соколов-дипл физиотерапевт.
20.07.2017 - 14:32
Гости: Ивана Петровска - директор на Подружницата на АЛДА во Скопје и др. Силвана Јовческа - професор на универзитетот ФОН и координатор на центарот за кариерен развој
20.07.2017 - 14:31
Гостин: Жарко Иванов - продуцент
20.07.2017 - 14:30
Гости: Дејан Трајкоски - клавијатурист и Христијан Ристески