24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

12.01.2018 - 12:49
Гостинка: Татјана Димовска - Атанасова - Просветно дело
12.01.2018 - 12:47
Гости: Милан Глигоровски и Адам Глигоровски - лиценцирани фитнес инструктори
12.01.2018 - 01:17
40 проценти од лековите од паралелен увоз се фалсификувани. Како претходната власт правела бизнис со здравјето на граѓаните? Дали законските измени ќе донесат безбедни лекови за граѓаните? Исповед на пациенти кои примале фалсификуван лек.
11.01.2018 - 18:25
Дали блокираните сметки ги принудија граѓаните и фирмите навремено да ги плаќаат обврските кон државата?