24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

24.05.2017 - 15:44
Гости: Проф. д-р Мито Спасевски и проф. д-р Елизабета Бандиловска
24.05.2017 - 15:39
Гостин: Проф. д-р Маја Јакимовска - Тошиќ, Институт за македонска литература
24.05.2017 - 15:38
Гостин: Д-р Сања Николова, спец. оториноларинголог
23.05.2017 - 22:28
Изградба на автопатишта - со кинески кредити. Државата оштетена за 155 милиони евра. Како преку градежниот сектор најлесно се перат пари? Македонија заостанува со изградбата на патната и железничка инфраструктура, гасификацијата само на хартија - ќе станат инфраструктурните проекти вистински приоритет? За траекторијата на парите и потребите на стопанството, во 24 анализа дебатираат: Неби Хоџа, Стопанска комора на северозападна Македонија, Вулнет Палоши, универзитетски професор и Благој Бочварски од СДСМ.