24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

11.01.2018 - 13:08
Гостин: Чедомир Јаневски
11.01.2018 - 00:06
Вицепремиерот за евроинтеграции најавува – му доаѓа крајот на спорот со името – каков крај ќе биде тоа за земјава. Дали ќе омекне грчкиот став за „ерга омнес“ или Македонија ќе мора да ја проголта кнедлата менување на Устав... Какви пораки доби вицепремиерот од грчкиот шеф на дипломатијата, што му кажа нему Османи... Колку Македонија ќе има место во стратегијата на ЕУ, дали самитот на НАТО е ќе биде поправена на тој во Букурешт. Гостин во 24 анализа е Бујар Османи, потпретседател на Владата на РМ задолжен за европски прашања.
10.01.2018 - 17:00
Тема: Потребен е политички и граѓански консензус пред евентуална конечна одлука за спорот со името
10.01.2018 - 16:05
Тема: Храна за подобра плодност Гостин: д-р Татјана Гуржанова - спец. гинеколог и ИНФ специјалист