24 Отворено - Дебата со кандидатот за градоначалник на Штип

Во салата на Домот на културата „Ацо Шопов“, се одржа дебатата со кандидатот за градоначалник на градот Штип, Благој Бочварски од СДСМ.

See video

Емисии

19.10.2017 - 03:05
Тема: Четири притвори за напаѓачите на Села, синот на Мијалков на распит во полиција
19.10.2017 - 02:24
Раскопани улици и тротоари, проблеми со водовод, а во некои населени места и со канализација. Темелковски или Тaрчуловски – кој ќе ги решава проблемите на жителите во општина Кисела Вода? СДСМ го освои Советот во општината, а води и во трката за градоначалник. Дебата со кандидатот за градоначалник на Кисела вода, Филип Темелковски од СДСМ
18.10.2017 - 17:49
Тема: МВР го реши случајот со напaдот врз екс-градоначалникот на Карпош, Јакимовски
18.10.2017 - 16:18
Тема: Ин витро после 40-тата Гостин: д-р Владимир Трајковски - спец. гинеколог акушер