24 Отворено со премиерот Зоран Заев

Премиерно издание на 24 Отворено во новата сезона. Сто дена со новата Влада. Дојде ли животот во Македонија? На прашања од бизнисмени, аналитичари, граѓански активисти, новинари, синдикалци, одговара премиерот Зоран Заев.

See video

Емисии

25.09.2017 - 21:18
Дебатираме со кандидатите за градоначалници, овојпат од Куманово. Во каков град сакате да живеете? Дали ќе се најде кандидат со визија за следните четири години. Гости: Дритон Сулејмани од Беса, Башким Османи од Алијансата на Албанците и Максим Димитриевски од СДСМ.
25.09.2017 - 21:17
Дебатираме со кандидатите за градоначалници, овојпат од Куманово. Во каков град сакате да живеете? Дали ќе се најде кандидат со визија за следните четири години. Гости: Дритон Сулејмани од Беса, Башким Османи од Алијансата на Албанците и Максими Димитриевски од СДСМ.
25.09.2017 - 17:46
Тема: Започна кампањата за локалните избори 2017, СДСМ со митинг во Битола, ВМРО-ДПМНЕ во Охрид
25.09.2017 - 16:39
Тема: Третман на Алцхајмерова болест. Гостин: д-р Габриела Новотни-спец. невролог.