24 Тренд анализа - Дали на цедило ќе остане текстилната индустрија, со повеќе од 35 илјади вработени?

Некој задоволен, друг разочаран. На хартија идеални мерки за поддршка на фирмите, дали се достапни за сите? Дали на цедило ќе остане текстилната индустрија, со повеќе од 35 илјади вработени? Од „локомотива“ на економскиот раст, сега во пад. Што се случува во градежништвото? На адреса на премиерот Заев-писмо од дел од бизнисмените. Што му порачаа? Јован Деспотовски-директор на Фонд за иновации, Марјана Перковска-кластер за текстил и Ивица Јакимовски-Сојуз на стопански комори.

See video

Емисии

22.03.2018 - 15:58
Тема:Општа анестезија при санирање на заби Гостин: асс. д-р Мери Павлевска-спец. по детска и превентивна стоматологија
22.03.2018 - 14:12
Теми: 1- Лажнавест за рушење на споменикот „Александар Македонски“ - граѓаните го пранеа на плоштад 2-Никос Коѕијас денеска пристиг во Скопје, протести против неговото доаѓање 3-СЈО преслушанисе 85% од снимките, а има уште илјадници снимки
22.03.2018 - 12:44
Теми: -Прес конференција на МилаЦаровска и директорот на Управатаза водење матични книги Бујар Дарпишта 1- Лажнавест за рушење на споменикот „Александар Македонски“ - граѓаните го пранеа на плоштад 2-Никос Коѕијас денеска пристиг во Скопје, протести против неговото доаѓање
22.03.2018 - 11:01
Гости: Ангел Ангеловски - фотограф и Орце Поповски