24 Тренд анализа - Ќе се отвори ли вратата на Европската Унија?

Македонија усвои акциски план за реформи. Итни промени во судството, медиумите, регулаторните тела и институциите. Што договорија Заев и Хан? од утре европски експерти доаѓаат во земјава. Реформите почнуваат. Дали Европската унија, наесен ќе ја отстрани условената препорака за Македонија? Во 24 анализа Тренд на дебата со Бујар Османи, вицепремиер за евроинтеграции и аналитичарите Малинка Ристова и Александар Кржаловски од МЦМС

See video

Емисии

21.02.2018 - 15:27
Теми: 1-Канческа-Милевска ги побара „бомбите“ од СЈО за да види дали се целосни и вистинити 2-Мостот на кој требаше да биде изградено панорамското тркало ќе се урива 3-Средба Заев-Меркел
21.02.2018 - 11:06
Гостин: Ташко Гуџов - основач на фан клубот на Реал Мадрид во Македонија
21.02.2018 - 10:16
21.02.2018 - 10:14
Гостин: проф. Јован Јовановски - проф по антропомоторика на Факултетот за физичка култура