17.10.2017 - 13:32
Вчера во Скопје во рамки на шестиот годишен Самит 100, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа Самит 100 и Коморскиот...
17.10.2017 - 12:11
Експертите од  Филозофскиот факултет во Скопје работат на анализа со која треба да се предложат целосни измени за доделувањето на социјалната...
16.10.2017 - 17:44
Над 150 бизнис лидери од Југоисточна Европа, четворица премиери од Западен Балкан, министри и претставници на Европската унија учествуваат на...
16.10.2017 - 13:28
Малопродажните цени на бензинот Еуросупер БС-95, на дизелот Еуродизел и на Екстра лесното масло за домаќинство, од вечер на полноќ се намалуваат за 0...
16.10.2017 - 09:33
Над 150 бизнис лидери од Југоисточна Европа, четворица премиери од Западен Балкан, министри и претставници на Европската унија ќе учествуваат денеска...
14.10.2017 - 18:11
Со цел да се искористи органскиот отпад и намалат дивите депонии во југоистокот, Центарот за развој на југоисточниот плански регион на 400...
13.10.2017 - 11:34
Лозари денеска протестираат пред винарската визба „Повардарие“ од Неготино, поради неисплатени обврски од страна на винарницата. „Всушност станува...
12.10.2017 - 17:31
Југохром од Јегуновце ќе биде рестартиран на крајот на мај, најдоцна на почетокот на јуни идната година, откако прво ќе ги изгради филтрите за...