21.08.2012 - 12:35
Македонија и официјално доби 46,4 милиони евра од Европската банка за обнова и развој со коишто од почетокот на следната година ќе почне изградба на...
21.08.2012 - 09:06
Со пароли „Ефтино повеќе нема“, “Силно светнал мрак“, “Кој ја регулира регулаторна“, стотина жители на Скопје пред Регулаторната комисија за...
21.08.2012 - 08:25
Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески денеска ќе го потпише договорот со Европската банка за поддршка на развојот за финансирање на...
20.08.2012 - 16:13
Членовите на граѓанската иницијатива „Аман“ во Битола секојдневно се соочуваат со притисоци. Велат многумина се обидуваат да ги заплашат, но...
20.08.2012 - 11:32
На Грција и се заканува исклучување од еврозоната ако не ги намалиме расходите како што бараат меѓународните кредитори, изјави грчкиот министер за...
20.08.2012 - 10:47
Граѓаните се економски силувани, а струјата не е во партиско владение. Вака реагираа Скопјани кои решија повторно да излезат на протести против...
17.08.2012 - 12:34
Пропадна осмиот тендерот за продажба на загубарот Охис – потврди Министерството за економија. Извисија вработените и овој пат, останаа без инвеститор...
17.08.2012 - 10:57
Извештајот за движењето на светското богатство Велт рипорт 2012 покажува дека и покрај финансиската криза, најбогатите станале уште побогати. ...