16.03.2017 - 20:30
Во скопското средното училиште „Михајло Пупин“ во Скопје ќе се формира специјална паралелка за 25 ученици кои ќе имаат можност директно да се вклучат...
16.03.2017 - 17:09
Ова е документот до кој дојде телевизија 24, а кој Брисел го упатил до Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, и...
16.03.2017 - 15:28
Администрацијата брои вкупно 129.653 вработените, стои во овогодишниот извештај на Министерството за информатичко општество и администрација, за...
15.03.2017 - 16:27
По пет дена откако беше назначен, новиот директор на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и рурланиот развој Влатко Стојкоски, вчера...
15.03.2017 - 16:21
Бурни реакции стигнаа по објавата на телевизија 24 дека Европската унија праќа инспектори кои ќе истражуваат како се трошеле парите од ИПАРД...
15.03.2017 - 16:16
Компаниите калкулираат дали да ги отпуштат адвокатите. Новиот закон за извршување и нотаријат е селективен, дискриминирачки и не дава резултати –...
15.03.2017 - 16:09
И денеска метеж на шалтерите на Управата за јавни приходи. Граѓаните побрзаа да ја исполнат својата обврска и да ги пријават приходите остварени во...
14.03.2017 - 16:46
Утре е последниот ден до кога граѓаните треба да ги пријават сите остварени приходи за 2016. До вчера во УЈП данок пријавиле повеќе од 360.000...