21.09.2017 - 17:32
Вицепремиерот Кочо Анѓушев, демантира дека е одговорен за проблемите во „Фени инудстри“, посочувајќи дека тоа е дрска лага и конструкција на...
21.09.2017 - 17:32
За случувањата во „Фени ндустри“ се огласи и ВМРО-ДПМНЕ. Прстот го впеија кон вицепремиерот, Кочо Анѓушев, посочувајќи го како одговорен за тоа дека...
21.09.2017 - 17:29
Вистинска мистерија е состојбата во кавадаречки „Фени индустри“. Освен веста дека извршители влегле во фабриката и почнале да попишуваат вреден имот...
20.09.2017 - 17:49
МЕПСО привремено ја суспендира компанијата „Енг сервис трејд“ и таа од денеска до 1 ноември го губи правото да работи како снабдувач на пазарот за...
20.09.2017 - 17:28
Мерките од владиниот план за економски раст генерално ги содржат барањата на бизнис секторот, но сепак во него постојат точки кои треба да се...
20.09.2017 - 17:27
Државните ревизори се сомневаат во начинот на кој се трошеле парите што Стоматолошката клиника во Скопје ги добивала од своите пациенти. Во...
19.09.2017 - 12:13
Македонија во моментов нема потреба од Стенд бај аранжман со Меѓународниот монетарен фонд. Со ММФ е договорено продлабочување на соработката пред се...
18.09.2017 - 17:23
Неисплатена социјална помош за декември 2011 година – легна на сметките на оние граѓани кои досега не ја добиле. Министерството за труд и социјална...