Фактор магазин - Владини мерки за охрабрување на младите да започнат со сопствен бизнис

Почнува ли да се раѓа новата стар ап заедница во Македонија. Од инвентивност до иновативност. Ќе успеат ли владините мерки за стимулација на компаниите да го сменат менталниот склоп кај младите. Хрватските старт апи досега имаат привлечено дури 100 милиони долари инвестиции. Мате Римац го промовираше прототипот на автомобилот Римац Концепт 2.

See video

Емисии

22.03.2018 - 15:58
Тема:Општа анестезија при санирање на заби Гостин: асс. д-р Мери Павлевска-спец. по детска и превентивна стоматологија
22.03.2018 - 14:12
Теми: 1- Лажнавест за рушење на споменикот „Александар Македонски“ - граѓаните го пранеа на плоштад 2-Никос Коѕијас денеска пристиг во Скопје, протести против неговото доаѓање 3-СЈО преслушанисе 85% од снимките, а има уште илјадници снимки
22.03.2018 - 12:44
Теми: -Прес конференција на МилаЦаровска и директорот на Управатаза водење матични книги Бујар Дарпишта 1- Лажнавест за рушење на споменикот „Александар Македонски“ - граѓаните го пранеа на плоштад 2-Никос Коѕијас денеска пристиг во Скопје, протести против неговото доаѓање
22.03.2018 - 11:01
Гости: Ангел Ангеловски - фотограф и Орце Поповски