Фактор здравје - 14.02.2018

Тема: Кој, кога и какво ин витро? Гости: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист и д-р.Владимир Трајковски спец.гинеколог

See video

Емисии

21.03.2018 - 01:02
Без попис и без амандманска расправа Законот за употреба на јазиците ја чека светлината на денот... Ќе стане ли јаболко на раздорот во македонското општество... Коалициските партнери во власта и опозицијата со вкрстени копја... Се чека рецензијата од Венецијанската комисија... Дали ќе опстои политичкиот договор за имплементација на Законот по европски стандарди... Ќе се смират ли страстите... Дали ќе фрли сенка на препораката на Европската комисија за започнување на преговори за членство во ЕУ... Дебатираме со Петар Атанасов од пратеничката група на СДСМ, Драган Данев, координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и вицепремиерот Бујар Османи...
20.03.2018 - 18:29
Тема: Русија ја преудпреди Македонија за негативните последици од придружувањето во НАТО
20.03.2018 - 18:07
Тема: Алергии кај деца Гостин: проф. д-р Марија Христова-детски пулмолог алерголог
20.03.2018 - 11:55
Гостинка: Др. Наташа Башуровска Маринческа - Специјалист по интерна медицина, Поликлиника „Зегин“