Фактор здравје 19 05 2017

Тема: Очни болести кај деца Гостин: д-р Билјана Ивановска Аџиевска-спец. офталмолог

See video

Емисии

30.05.2017 - 01:15
Екипиран владиниот кабинет ... Кој е профилот на идните министри - нови ликови – тешки задачи ... Ќе има ли политичка волја и сила да се спроведат реформи ... Саботажа или подобрување на позициите – зошто БЕСА одлучи да остане надвор од извршната власт... Во 24 Тренд – Анализа гостуваа новинарите, аналитичари – Зоран Димитровски, Катерина Блажевска, Исмаил Синани и Зоран Бујаровски.
29.05.2017 - 20:33
Денеска, носиме материјал од преубавото Сараево, каде не пречекува музичкиот симбол, Хари Мата Хари... За некогаш... и сега... За темите на љубовните песни... За војната... Патот до успехот со музика за душа и лаф муабет со Хари Мата Хари...
29.05.2017 - 20:31
Тема: Утре почнува собраниската расправа за изборот на новиот владин состав
29.05.2017 - 18:08
Тема: СДСМ и АЗА со нови лица во предлогот за новата Влада, а ДУИ настапува со стара гарда