27.10.2017 - 16:43
Еден ден пред изборниот молк и два дена пред жителите на Гази Баба да одлучат – ќе ја дадат ли довербата на кандидатот за градоначалник од СДСМ,...
27.10.2017 - 16:40
Движењето Беса денеска одржа марш во Скопје. На последниот ден од изборната кампања, од чаршија до Чаир, членовите на Беса имаа средба со граѓани....
27.10.2017 - 16:37
ВМРО-ДПМНЕ обвинува за нечесна кампања. Власта ги следи нашите кандидати, им се закануваат и прават поткуп кај социјално ранливи категории – обвини...
27.10.2017 - 16:34
Карванот на коалицијата „Живот во македонија“ ја финишира кампањата во Чаир и во Гази Баба откако одржа митинзи во Тетово, Јегуновце и во Струга....
27.10.2017 - 16:32
Криминалци, убијци, црнила, било да не се повтори. Во периодот меѓу двата изборни круга доминираше негативната кампања. Во 35 општини силите ќе ги...
27.10.2017 - 16:25
Во екот на изборната кампања за вториот круг локални избори, Општина Старо Нагоричане два дена и три ноќи остана во мрак. Жителите од пограничните...
27.10.2017 - 12:19
Во рудникот за олово и цинк САСА во последната година не е забележана повреда на работник на работно место. Од компанијата посочуваат дека...
27.10.2017 - 08:21
На полноќ завршува изборната кампања за вториот круг од Локалните избори и почнува молкот пред гласањето во недела. Гласањето в недела, на 29...