12.10.2017 - 09:33
Партиите, коалициите и независните кандидати денеска низ повеќе градови и населени места ја продолжуваат кампањата за претстојните локални избори на...
12.10.2017 - 09:28
Белгиецот Ван Карим Овермеир ќе ја предводи делегацијата на конгресот на локалните и регионалните власти на советот на Европа која од денеска до 16-...
11.10.2017 - 23:17
Доста беше лажен патриотизам. Македонија ќе биде 30-та членка на НАТО и ќе почне преговори со ЕУ, рече на вечерашниот митинг во Прилеп лидерот на...
11.10.2017 - 23:14
Новата ера ќе донесе отпис на долговите на социјално згарозените семејства и до 75 отсто ослободување од плаќање комуналии за семејства со пониски...
11.10.2017 - 20:36
На партиите, коалициите и независните кандидати им остануваат уште три дена до изборната кампања. И денеска продолжуваат со митинзи и средби со...
11.10.2017 - 20:31
Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски се појави во видео на кое на група граѓани им кажува дека во општината за која се бори...
11.10.2017 - 17:33
Изморени од црно белиот партиски свет група составена од припадници на бизнис секторот, професори и видни луѓе од Пробиштип, решија на овие локални...
11.10.2017 - 17:28
Три дена пред крајот на предизборната кампања, кандидатите за градоначалници на Кисела Вода меѓу граѓаните. Филип Темелковски од СДСМ и Јохан...