29.09.2017 - 17:15
Калкулира ли СДСМ во однос на поддршката за кандидатите во албанскиот блок, каде главната битка се води меѓу кандидатите на Ахмети и Села. Заменик...
29.09.2017 - 17:08
На педесет и осумгодишниот Абдула Абдули кој завчера пукаше во Алит Абази носителот на независната советничка листа во Кичево му е одредена мерка...
29.09.2017 - 17:04
Жители од село Огњанци не сакаат да им се асфалтира оваа уличка од 500 метри во екот на изборната кампања. Утрово ги избркале багерите кои им ги...
29.09.2017 - 08:43
Државната изборна комисија донесе неколку упатства за гласање на слепи лица и лица со оштетен вид преку шаблон со Брајова азбука, а одобри и 32...
29.09.2017 - 08:34
Партиите, коалициите и независните кандидати кои ќе учествуваат на локалните избори на 15 октомври, денеска на петтиот ден од кампањата ќе одржат...
28.09.2017 - 21:26
Локалната самоуправа во Вевчани во изминатите четири години направила колку што никогаш во оваа општина не било направено, изјави на вечерашниот...
28.09.2017 - 21:25
СДСМ вечерва одржа митинг во Маврово, Ростуше, Гостивар. Носителот на советничката листа од СДСМ за Гостивар, Зоран Ангелов порача дека нивна цел...
28.09.2017 - 21:23
Асфалтирање на улиците, отворање на градинки, санирање на училиштата, како и изградба на игралишта и спортска сала - ова се дел од ветувањата кои ги...