11.10.2017 - 17:25
Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром пак од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски денеска ги промовираше проектите за изградба на...
11.10.2017 - 17:24
Кандидатот за градоначалник на Аеродром од СДСМ, Златко Марин денеска изјави дека 11 октомври е денот кога се поставени основите на македонската...
11.10.2017 - 10:43
Партиите, коалициите и независните кандидати денеска со митинзи и средби со граѓани ја продолжуваат изборната кампања. Коалицијата „Живот во...
10.10.2017 - 23:18
Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа митинг во Шуто Оризари. На митингот се обратија претседателот на ВМРО-...
10.10.2017 - 23:15
Коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ вечерва одржа митинг во Струмица на кој се обратија лидерот на СДСМ, Зоран Заев и кандидатот...
10.10.2017 - 18:22
Граѓаните од населбата Керамидница ќе добијат пешачки мост кој ќе ги поврзе со останатиот дел од градот, вети кандидатот за градоначалник од редовите...
10.10.2017 - 17:34
Стевчо Јакимовски наспроти Стефан Богоев – и двајцата поранешни сопартијци во трка по гласовите на карпошци. И двајцата ривали за Телевизија 24 ги...
10.10.2017 - 17:30
Избирачкиот список ниту годинава за локалните избори не е целосно ажуриран – предупредуваат од невладината ЦИВИЛ, која е дел од тимот набљудувачи на...