23.10.2017 - 17:42
Судечките совети на Управниот суд донеле одлуки за сите 28 тужби од политичките партии поднесени од политичките партии против решенијата на Државната...
23.10.2017 - 16:33
  Кандидатот за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за општина Гази Баба, Тони Трајковски, вети изградба на училишта и спортски игралишта...
23.10.2017 - 16:29
Кандидатот на СДСМ за градоначалник на Кисела Вода Филип Темелковски најави две градинки во Драчево и во Расадник, за да се реши проблемот на...
23.10.2017 - 16:25
Премиерот Зоран Заев очекува владината коалиција да опстои и по локалните избори, а парламентарното мнозинство да остане стабилно и да расте. Вели...
23.10.2017 - 13:38
Нудиме концепт во кој ќе нема неасфалтирани и неосветлени улици, а ќе има нови инвестиции и работни места, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола...
23.10.2017 - 13:38
Модерни и достапни општини кои ќе работат во корист на граѓаните, најави премиерот Зоран Заев за време на посетата на Драчево. Кандидатот за...
23.10.2017 - 12:29
Партиите ја продолжуваат со кампањата во пресрет на вториот круг од Локалните избори закажани за 29 октомври. СДСМ и коалицијата денеска се на средби...
23.10.2017 - 10:24
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски ги повика жителите на Хиподром и Железара масовно да излезат на изборите во недела и да му дадат поддршка на...