09.10.2017 - 18:28
Концептот на часовници за вода треба да се врати за да се контролира потрошувачката. За одредена количина на вода ќе има разумна цена, додека за...
09.10.2017 - 15:57
Во Чаир има премалку паркови, паркинзи и јавен простор кој често е узурпиран - прва работа штом стапнам на градоначалничката позиција ќе биде...
09.10.2017 - 15:57
Паркингот во Карпош и понатаму ќе биде бесплатен, го решаваме сообраќајниот хаос во Влае, Карпош 1, Карпош 4, Козле – најави денеска кандидатот за...
09.10.2017 - 15:57
Кандидатот за градоначалник на град Скопје, од СДСМ, Петре Шилегов во текот на тринаесеттиот ден од кампањата за локалните избори изјави дека на...
09.10.2017 - 15:57
Со засилено темпо во последната недела од предизборната кампања кандидатите за градоначалници на општина Аеродом водат битка за секој глас....
09.10.2017 - 15:57
Локалните избори тест и за влaдејачката коалиција - Ќе останат ли Зорaн Заев, Али Aхмети и Зијадин Села на иста страна на Илинденска или постизборно...
09.10.2017 - 15:56
Пробиштип, рударски град во Источна Македонија. Инфраструктурно среден, со некаде околу 10 илјади жители, според последниот попис. Сега има, можеби и...
09.10.2017 - 13:01
Изминатите 24 часа полицијата регистрирала три инциденти поврзани со претстојните локални избори, информира денеска МВР. Првиот инцидент е...