28.05.2017 - 23:27
Владата на Зоран Заев влезе во Собранието. Убеден дека сите министри што како мандатар ќе ги предложи пред пратениците ќе работат за реформите и...
28.05.2017 - 21:24
Новата Влада на Македонија ќе има 15 министерски ресорни места. Централниот одбор на СДСМ, вечерва на лидерот и новиот македонски мандатар му даде „...
28.05.2017 - 20:53
Кочо Анѓушев е новиот вицепремиер за економски прашања, а Едмонд Адеми, Роберт Поповски, Аднан Ќахил, Самка Ибраимовски, Зоран Шапуриќ и Зорица...
28.05.2017 - 19:23
Заседава централниот одбор на СДСМ. Претседателот на партијата и мандатар за состав на новата влада, Зоран Заев во текот на денешниот ден најави дека...
28.05.2017 - 19:10
Со огледа дека одлуката на Беса предизвика изненадување, разговараме со универзитетскиот доцент и аналитичар Александар Спасов, за новонастанатата...
28.05.2017 - 18:59
ВМРО-ДПМНЕ и денеска го повтори истиот став.  Локалните избори да се распишат час поскоро, а заедно со нив ВМРО-ДПМНЕ смета дека треба да се...
28.05.2017 - 16:36
Во Скопје се одржа изложба на која беа изложени олдтајмери како и засилени и нови луксузни модели. Граѓаните можеа да видат преку 250 возила, а...
28.05.2017 - 16:34
Мислам дека е неминовно враќање на старите фасади на објекти како „Нама“, како на објектот на владата, бидејќи од наша страна би било едноставно...