Македонија Денес - „Небо“ - нова песна и видео на Сара Мејс

Гостин: Сара Мејс, пејачка

See video

Емисии

22.02.2018 - 20:10
Тема: МИОА: Јавната администрација мора да се преброи во следните три месеци
22.02.2018 - 16:08
Тема: „Влијанието на гените врз правилната исхрана" Гостин: Марина Релушкоска-дипл. нутриционист и Сања Механџиска-м-р по молекуларна биологија.
22.02.2018 - 11:11
Гостин: Шабан Трстена
22.02.2018 - 10:39
Гости: Јасмина Лопез и Ѓорѓи Атанасов