Македонија денес - 14-ти Ноември - Светски ден на дијабетесот

Гостин: Цвете Серафимоски - лице со дијабетес, поранешен Претседател на асоцијација за детски дијабетес на Македонија

See video

Емисии

24.11.2017 - 20:08
Тема: Слободна тема
24.11.2017 - 17:18
Tема: Прашајте го Оливер Спасовски
24.11.2017 - 16:34
Тема: „Матичниот лекар и малигните болести" Гостин: м-р д-р Маргарита Ристовска-спец. по медицина на труд.
24.11.2017 - 15:36
Гостинка: Лилјана Спироска - Писателка