Македонија денес - dRUMELODY промоција на LP „AERO“ во Скопје

Гостин: Берин Тузлиќ ака dRUMELODY - тапанар во светот на електрониката

See video

Емисии

28.06.2017 - 10:34
Гости: Марина Тунева, Совет за етика во медиумите, Столе Наумов - новинар, Зоран Фидановски - новинар и Дејан Георгиевски - Центар за развој на медиумите
27.06.2017 - 20:52
Тема: Анемии во детска возраст. Гостин: проф.д-р Оливера Муратовска-педијатар
27.06.2017 - 20:29
Тема: Одложено рочиштето за случајот „Поткуп“
27.06.2017 - 20:28
Гостин: Јагода Ристеска - писателка