Македонија денес - Фази во бракот

Гостин: Прим. д-р Славица Гајдаѕис Кнежевиќ, невропсихијатар

See video

Емисии

23.03.2018 - 12:36
Гостин: Слободан Цобе Ивчевски - Европски шампион за брзински мотоциклизам
22.03.2018 - 23:53
Зошто медицинските сестри масовно заминуваат во странство? Како е вреднуван нивниот труд, во кои услови работат, со кои проблеми се соочуваат? Кој дозволува медицинска сестра да се стане со вечерно училиште или курс? Како до подобар здравствен систем со задоволни медицински сестри. Во 24 анализа зборуваат: Гордана Бешлиовска претседател на ЗМСТА-ЗА НАС и координатор на Унија на 5 здруженија, Јулијана Маџовска патронажна медицинска сестра, Снежана Спирова медицинска сестра под концесија и Џевад Салија претседател на Здружение на медицински техничари, лаборанти и акушерки Албанци од Гостивар
22.03.2018 - 19:54
Премиерот Заев се соочи со ставовите на МАНУ околу преговорите со Грција и идентитетските прашања... За албанскиот и кохезивноста на македонскиот јазик... Тешко се враќа демократската атмосфера по државниот удар врз парламентот... Претседателот на МАНУ, Таки Фити, гостин во Фактор магазин
22.03.2018 - 18:10
Тема: Што носи во куферот грпкиот министер за надворешни работи, Коѕијас?