Македонија денес - Фази во бракот

Гостин: Прим. д-р Славица Гајдаѕис Кнежевиќ, невропсихијатар

See video

Емисии

20.09.2017 - 15:30
Гости: Славчо Поповски и Костадин Павлов
20.09.2017 - 04:53
Почна трката за шестите локални избори во Македонија закажани за 15-ти октомври. Тест за граѓаните и за старо новите кандидати за градски татковци. Ќе ја добијат или изгубат довербата? Го исполнија ли ветеното? Прочистен или делумно филтриран избирачки список, нова предизворна мака. 24 Отворено со Џабир Дерала од ЦИВИЛ, Дарко Алексов од МОСТ, Љупка Гугучевска од ДИК и Дончо Герасимовски, статистичар
20.09.2017 - 02:10
Тема: Аеродром и Лисиче без вода за пиење
20.09.2017 - 02:08
Тема: Двојно помал број на лекари и неисправни возила - хаос во Брзата помош во Скопје