Македонија денес - Избор на вистинскиот партнер, негување на партнерските релации и љубовта

Гостин: м-р Ивана Станковска - психолог, семеен советник

See video

Емисии

18.12.2017 - 11:39
Гостин: д-р Катерина Ставриќ - директор на Детска Клиника
18.12.2017 - 11:38
Гости: д-р Анкица Росоклија - доктор по медицински науки и д-р Боне Стевановски - психијатар
18.12.2017 - 11:37
Гостин: Михаил Арсовски
17.12.2017 - 21:40
Здравствен буџет со над 400 милиони евра, многу пари лоши здравствени услуги. Какви лекови користиме? Ќе останеме ли без лекари? Зошто сакаат сите на Клинички центар? Дали на здравството му претстои колапс? Светската мафија за лекови трета по картели за дрога и еколошки отпад. Кој, како го контролира увозот на лекови? Дали треба да си кум на премиерот за да станеш еден од најбогатите? Се менува ли перцепцијата на лицата со хендикеп?