Македонија денес - Карцином на простата

Гостин: Д-р Зулфу Серткаја, уролог

See video

Емисии

16.01.2018 - 14:33
Гости: Неат Али и Џенап Самет - актери
16.01.2018 - 14:32
Гостинка: Антониа Гиговска
16.01.2018 - 14:31
Гостинка: Ивана Кнез - Моден дизајнер
16.01.2018 - 01:58
Еврообврзица, меч со две острици… Владата на СДСМ зеде заем од половина милијарда евра… Ќе се отплаќаат стари долгови, но ќе трошат и пари за платите за буџетарите – каде водат новите економски политики? Јавниот долг изнесува 4,9 милијарди евра... За што се трошеа кредитите што ќе ги враќаат граѓаните... Поранешнитe министри за финансии и потписници на еврообврзница, Никола Поповски и Кирил Миноски и економистот Павле Гацов, здружение на даночни советници, гости во 24 Тренд анализа.