Македонија денес - Карцином на простата

Гостин: Д-р Зулфу Серткаја, уролог

See video

Емисии

13.01.2018 - 04:41
Издадена еврообврзница од половина милијарда евра... Освен за отплата на стари долгови, за што ќе се користат останатите пари? Минималната плата се зголеми, ќе повлече ли тоа раст и на останатите плати? Во 24 Анализа, гостуваат, Марјан Петрески, универзитетски професор, Анѓел Димитров, Организација на работодавачи и Горан Трајков, активист за работнички права.
12.01.2018 - 18:59
Тема: Издадена нова еврообврзница - Македонија се задолжи за уште 500 милиони евра
12.01.2018 - 18:57
Тема: Хиперактивни деца Гостин: Татјана Багеска - дефектолог
12.01.2018 - 15:43