Македонија денес - Нова песна и видео запис „Not on u“

Гостин: Виктор Апостоловски

See video

Емисии

21.02.2018 - 01:10
Од советник на Груевски и менаџер на моќната ЕЛЕМ до лидер на раскараната опозиција - како претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе ја врати славата на партијата. Ќе игра по нотите на меѓународната заедница или ќе изгради автохтона политика. Како да избега од сенката на криминалот што во наследство ја остави поранешното раководство на партијата. Од „патриоти и предавници” до конструктивна опозиција – дали реформите во ВМРО-ДПМНЕ почнаа. За името, правосудството, за критиките што ја следат администрацијата на Заев, но и за сопствената улога во креирањето на европска држава. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во 24 Отворено со новинари, граѓани, студенти.
20.02.2018 - 18:02
Тема: Власта во Собранието кубури со кворум - Меѓусебните обвинувања за кочењето за работата продолжуваат
20.02.2018 - 16:53
Тема: Болки во зглобови и мускули Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновски-менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во т.ц. Капитол и во нас. Хром.
20.02.2018 - 14:07
Тема 1: МТСП побара од МВР и од ОЈО да го расчистат случајот во Домот „25 мај“ по новите настани Тема 2: Македонија е со втора највисока стапка на смртност на новороденчиња во Европа