Македонија денес - Нова песна и видео запис „Not on u“

Гостин: Виктор Апостоловски

See video

Емисии

12.03.2018 - 17:13
Тема: Третман на катаракта Гостин: асс.д-р Христијан Дума-спец. офталмолог
12.03.2018 - 15:14
Теми: 1- Прес-конференција: Шефот на полската дипломатија во посета на Македонија 2-Заев: Законот за јазиците очекувам да се донесе оваа недела 3-Борисов со Заев во Скопје по повод одбележување на годишнината од депортацијата на Евреите од Македонија
12.03.2018 - 14:32
Почнува ли да се раѓа новата стар ап заедница во Македонија. Од инвентивност до иновативност. Ќе успеат ли владините мерки за стимулација на компаниите да го сменат менталниот склоп кај младите. Хрватските старт апи досега имаат привлечено дури 100 милиони долари инвестиции. Мате Римац го промовираше прототипот на автомобилот Римац Концепт 2.
12.03.2018 - 12:22
Теми: 1-Борисов со Заев во Скопје по повод одбележувањето на годишнината од депортацијата на Евреите од Македонија 2-Законот за јазици мора да се донесе оваа недела