Македонија денес - Нова песна и видео запис „Not on u“

Гостин: Виктор Апостоловски

See video

Емисии

21.11.2017 - 16:47
Тема: Пренатална дијагноза на бубрежни болести Гостин: проф. д-р Дафина Кузмановска - педијатар нефролог
21.11.2017 - 16:04
Гости: Кристијан Станковски - претседател на организацијата и Мартин Терзиски - секретар
21.11.2017 - 16:01
Гостинка: Ана Димишковска - Професор на Институтот за филозофија
21.11.2017 - 15:59
Гостин: Сифу - Предраг Петрески