Македонија денес - Нова песна и видео запис „Not on u“

Гостин: Виктор Апостоловски

See video

Емисии

14.12.2017 - 14:35
Гостинка: Ива Спасовска - моден дизајнер
14.12.2017 - 14:31
Гостин: Никола Здравковиќ
14.12.2017 - 14:30
Гостинка: Марина Анчевска - НЛП тренер за личен развој
14.12.2017 - 02:08
Медијаторот Метју Нимиц во Брисел разговараше со преговарачите Васко Наумовски и Адемантиос Василакис, по подолга пауза во разговорите за името. По средбата Нимиц вели дека прашањето за името може да биде решено следната година. Не дал нов предлог, туку ги слушал двете страни, кои, според него, се подготвени да ја слушнат позицијата на другиот. На што се должи оптимизмот за брзо решавање на спорот за името? 24 анализа со Александар Спасов, универзитетски професор, Алберт Муслиу, аналитичар и Тодор Пендаров, колумнист.