Македонија денес - Обука за продажни вештини и техники

Гостин: Јован Сталевски, интернационален советник и обучувач по ЦЕФЕ методологија

See video

Емисии

25.11.2017 - 02:39
МВР со засилени контроли на терен – опозицијата обвинува за слективност. Ќe има ли нови акции на полицијата? Зошто се зголемува бројот на запалени возила - случајност или рекетарство? Зошто убијците на Мартин Јанушев и Дилавер Бојку – сеуште се на слобода. Во 24 анализа гостува Оливер Спасовски, министер за внатрешни работи.
24.11.2017 - 20:08
Тема: Слободна тема
24.11.2017 - 17:18
Tема: Прашајте го Оливер Спасовски
24.11.2017 - 16:34
Тема: „Матичниот лекар и малигните болести" Гостин: м-р д-р Маргарита Ристовска-спец. по медицина на труд.