Македонија денес - Шесто издание на JoyFest во Крива Паланка

Гостин: Весна Миленковска

See video

Емисии

18.10.2017 - 14:11
Гостин: Жарко Димоски - актер
18.10.2017 - 14:05
Гостин: Д-р. Соња Ралева - Здравствен дом Скопје
18.10.2017 - 01:34
Изборите во најголем дел од општините завршија. Ќе иницира ли дебаклот на ВМРО-ДПМНЕ оставка на Никола Груевски. 123 илјади гласови помалку за ВМРО-ДПМНЕ за само 9 месеци. Граѓаните го казнија груевизмот. Македонија на патот кон ЕУ, сега ја очекува тешка реформа, почнувајќи од судството. Процесот на демонтирање на системот на Груевски, незапирливо се движи. Дебатираат Љубомир Фрчковски и Насер Зибери, поранешен пратеник.
17.10.2017 - 20:41
Слободна тема