Македонија денес - Шесто издание на JoyFest во Крива Паланка

Гостин: Весна Миленковска

See video

Емисии

15.03.2018 - 11:49
Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист
15.03.2018 - 11:22
Гостин: Андреј Папаз Ѓеоргиевски
15.03.2018 - 11:18
Гостинка: Антонија Шишак - Директор на Единицата за спроведување на проектот
15.03.2018 - 01:46
Тензична атмосфера во Собранието при донесувањето на законот за јазици. Тензијата во собраниската сала ескалираше кога Џафери не даде процедурална на пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и тргна да ја отвори точката за јазиците, екс лидерот на ВМРО-ДПМНЕ се качи до првиот парламентарец, а инцидентот за влакно не стана фзиички. На оваа тема дебатираат универзитетскиот професор Никола Дујовски, новинарот Назим Рашиди и аналитичарот Тодор Пендаров